CorporatiePlein 2018

CorporatiePlein 2018, de bedrijfsvoering en ICT-vakbeurs voor woningcorporaties. Ook dan zijn we er weer bij!

CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties. Sterker nog, CorporatiePlein ís uitsluitend te bezoeken door medewerkers van woningcorporaties.

Join a smarter world

Het thema van Aareon in 2017 was ‘Join forces’. Wij hebben u verteld hoe Aareon de producten van haar dochters en diverse markten bij elkaar brengt om tot innovatie oplossingen te komen die onze klanten in de verschillende markten wendbaarder en slagvaardiger maken, die waarde toevoegen en waarmee ze focus houden op het uitvoeren van de kerntaken. Een jaar verder groeien de samensmelting en integratie van deze producten steeds verder uit naar ons digitale e-cosysteem: de Aareon Smart World. Met de intreding van het digitale tijdperk nemen we steeds meer afscheid van oude gewoonten en analoge processen. Medewerkers worden meer mobiel en onderdeel van een netwerk. Daarnaast worden de ketenprocessen steeds verder geïntegreerd. Een standaard manier van integratie is daarbij onontbeerlijk.

Met de Aareon Smart World leveren wij een zeer uitgebreid portfolio dat interactie tussen alle belanghebbenden mogelijk maakt. End-to-end integratie tussen klanten, medewerkers en business partners. Het met elkaar verbinden door innovatieve oplossingen brengen we onder in onze strategische platform de Aareon Smart World. Hiermee bieden we toegevoegde waarde doordat kosten worden verlaagd, de interactie tussen klanten en de corporatie gemakkelijker wordt gemaakt en de klanttevredenheid stijgt. Met deze strategie ondersteunen we vastgoedbeheerders om het complexe proces van relaties digitaal te sturen. De klassieke klantprocessen haken naadloos in op de vastgoed-, financiële en leveranciers-processen. Binnen de Aareon Smart World komen alle oplossingen, processen en diensten bij elkaar en grijpen op elkaar in. De open architectuur en het gebruik van standaarden binnen de sector wordt continu uitgebreid waarbij wij de toekomst uiteraard nauwlettend in de gaten houden. Ons portfolio is geïntegreerd, gestandaardiseerd en veilig en kan worden aangeboden vanuit de Aareon Cloud. Kortom: in 2018 is ons thema “Join a smarter world”!

Zie ook bericht op Aareon website.